Σηκώθηκε και έφυγε επιδεικτικά, μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Καμμένος

Ο πρόεδρος της Βουλής έφυγε από τη θέση του όταν ανέβηκε στο βήμα ο Πάνος Καμμένος. Και αυτό παρότι ήταν εκεί τόσο πριν όσο και μετά την τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Βούτσης  είχε ανέβει στη θέση του, σύμφωνα με το Iefimerida, όταν ξεκίνησαν οι δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών, με τον Βασίλη Λεβέντη και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ομως, όταν αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο κ. Καμμένος, ο κ. Βούτσης αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Τη «σκυτάλη» από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ πήρε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και τότε ο κ. Βούτσης κάθισε και πάλι στη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στο STAR ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Νίκο Βούτση. Αρχικά, τον κατηγόρησε ότι όρισε επίτηδες την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή την ώρα που ο ίδιος θα ήταν στο Πεντάγωνο για την τελετή παράδοσης- παραλαβής.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά ο κ. Καμμένος- παρότι άλλαξε η ώρα έναρξης της συζήτησης- προτίμησε,σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τελικά να πάει σε… ταβέρνα και όχι στη Βουλή.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί», είχε πει ακόμη ο κ. Καμμένος για τον κ. Βούτση, στις επίμαχες δηλώσεις του στο STAR, αφήνοντας παράλληλα αιχμες για ένα οικογενειακό πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος της Βουλής με τον γιο του: «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είχε υποστηρίξει

Όταν ο κ. Βούτσης ρωτήθηκε για αυτήν την αήθη επίθεση από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες,  απάντησςε ότι του προκαλεί «μόμο θλίψη»