«Δωρεάν η μετακίνηση...» - Όλο το sms που...φορτώνει πούλμαν για την ομιλία Τσίπρα στην θεσσαλονίκη

Το sms που εστάλη σε οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο καλούνται να «γιγαντώσουν» την συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη διάβασε στον αέρα του ραδιοφώνου« «ΘΕΜΑ 104,6» ο Στάθης Παναγούλης.

Το μύνημα, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο οποίος ήδη έχει κάνει σχετική καταγγελία στο Κοινοβούλιο έχε ιως εξής: «Φεύγει πουλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτει δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκεντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρόλα αυτά παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα ακολουθήσουν κι άλλοι»

Παράλληλα, ο κ. Παναγούλης εξέφρασε την άποψη ότι «θα ακολουθήσουν και άλλα» σαν τη μεταγραφή Μεγαλοοικονόμου ή τη θετική στάση Σαρίδη για τον προϋπολογισμό του 2019 εξέφρασε στο ο Στάθης Παναγούλης.

«Τους έχει τους 151 η κυβέρνηση για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν βλέπετε διάφορες ύποπτες μεταγραφές που γίνονται, ο κ. Σαρίδης, η κυρία Μεγαλοοικονόμου. Θα ακολουθήσουν και άλλα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, εξάλλου βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους σιγά-σιγά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης σχολίαζοντας ότι «δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα».

 

Προτεινόμενα για εσάς