Ο Τσίπρας έκανε πρόβες με τις ομιλίες του Ανδρέα - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Παπανδρέου

Τώρα εξηγούνται όλα. Και η μίμηση των κινήσεων και ο χρωματισμός της φωνής… Με ένα μικρό φροντιστήριο ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να αντιγράψει το στιλ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτό το … ψιλο- καταλαβαίναμε, αλλά ήρθε η δήλωση του Νίκου Παπανδρέου στην πρεμιέρα του «Ακραίως» (ΣΚΑΪ) να το επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα ο γιός του αείμνηστου Ανδρέα αποκάλυψε πως προεκλογικά – δεδομένης της θέσης του στο ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» – στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του ζητούσαν επίμονα να δώσει όλες τις ομιλίες του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

«Μου ζήτησαν προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσω όλες τις ομιλίες του Ανδρέα και δεν ήξερα και τι να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Προφανώς στην Κουμουνδούρου ήθελαν να μελετήσουν το ύφος του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ «ξεκίνησε με ένα πολύ αριστερό πρόσημο και ίσως με την πάροδο των χρόνων κάπου έγινε ένας συμβιβασμός. Η διαφορά είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο συμβιβασμός έγινε μέσα σε ένα εξάμηνο. Ξεκίνησε με αυτό τον αριστερό λόγο και μετά το δημοψήφισμα άλλαξε. Το ΠΑΣΟΚ πολλά από αυτά που είπε προσπάθησε να τα βάλει μπρος, είπε».

 

Πηγή: newpost.gr