Μετά την πρωινή "βόμβα" ο Καμμένος στηρίζει Τσίπρα μέχρι τέλους

«Στηρίζω τον Αλέξη τον Τσίπρα, στηρίζω αυτή την κυβέρνηση μέχρι τέλους» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, λίγες ώρες μετά τη «βόμβα» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Η κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Αναφορικά με την συμφωνία με την ΠΓΔΜ, επεσήμανε ότι «για να έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα πρέπει να γίνουν εκλογές στα Σκόπια για να εκλεγεί νέος πρόεδρος, δημοψήφισμα. Και κατόπιν θα έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή». «Θεωρώ ότι όλη αυτή η διαδικασία θα κρατήσει πάνω από δύο χρόνια» πρόσθεσε.

Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι δε θα επιτρέψει η συμφωνία αυτή να έρθει με 151 ψήφους. «Στηρίζω τον Αλέξη τον Τσίπρα, στηρίζω αυτή την κυβέρνηση μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι δεν θα γίνουν τίποτα από όλα αυτά, αλλά εάν γίνουν όλα και πάμε στους 151, πρέπει να λειτουργήσω σαν βαλβίδα ασφαλείας».

Για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «είναι άριστες» και πρόσθεσε ότι είναι περήφανος που βρίσκεται «σ’ αυτή την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια».

Το πρωί ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών για κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές, εκτός εάν γίνει αποδεκτό να κυρωθεί η συμφωνία με πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.