Πολιτικά σενάρια πυροδοτεί η αυριανή έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ θα δώσει αύριο το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μια συνέντευξη που έρχεται λίγο μετά την απουσία του από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο αλλά και τη δήλωσή του περί αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, αν έρθει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Σκοπιανό. «Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι με τη σημερινή του απουσία ο κ. Καμμένος θέλησε πιθανότατα να στείλει ένα μήνυμα για τις προθέσεις του όσον αφορά στην κυβερνητική του συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το onalert.gr, ο ΥΕΘΑ το πρωί βρέθηκε στο γραφείο του στη Βουλή όπου είχε διαδοχικές συνεργασίες και επαφές για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και στην αιχμή τους βρέθηκε η στάση που θα κρατήσει στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.