Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη

Για  άγνοια των δολοφόνων του Γρηγόρη Λαμπράκη, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Μαξίμου, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στον ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου:

“Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε.

Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης”.

Κατά Μητσοτάκη και η Ένωση Κεντρώων

Η Ένωση Κεντρώων κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι παραχωρεί τον όρο «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρώτον, ότι κατ΄ ουσίαν παραχωρεί τη λέξη Μακεδονία στα Σκόπια, αν εκλείψουν οι υπόλοιποι αλυτρωτικοί λόγοι, αδιαφορώντας για το ό,τι η ίδια η λέξη Μακεδονία επιτρέπει στα Σκόπια, μετά από λίγο να επιστρέψουν στην αδιάλλακτη τακτική τους. Δεύτερον, η ΝΔ θα οδηγήσει σε τριπλές εκλογές τη χώρα στην προσπάθεια να εδραιωθεί στην εξουσία η οικογένεια Μητσοτάκη», αναφέρει η Ενωση Κεντρώων.

Επίσης, καταλήγει η ανακοίνωση, «κατ΄ ουσίαν ομολογήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ πως κυβερνητικός εταίρος θα είναι η κ. Γεννηματά. Στην υγειά σας κ. Μητσοτάκη».