Αντίθετοι οι ΑΝΕΛ στην αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια - Ρεσιτάλ ομοφοβίας από τον Κώστα Κατσίκη

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την ρύθμιση που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Λαζαρίδης ανέφερε ότι «οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου άρθρου θέτουν σε κίνδυνο το δικαίωμα του ανήλικου παιδιού να διαμορφώσει και να ολοκληρώσει ελεύθερα την προσωπικότητα και την ψυχοσωματική του ανάπτυξη και καθιστά το παιδί αυτό ευάλωτο σε πιθανές κοινωνικές αντιδράσεις. Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά εμείς είμαστε αντίθετοι στο άρθρο 8 και στην δυνατότητα που δίνει στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς».

Ρεσιτάλ ομοφοβίας του Κώστα Κατσίκη

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας:

«Οι θιασώτες της ομοφυλοφιλίας λένε ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Φυσικά και δεν έχει σύνορα. Το ζήτημα όμως είναι το που κατευθύνεται. Η αγάπη στο χρήμα που οδηγεί σε απληστία είναι αμαρτία. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη που είναι διαφορετική της πατρικής είναι έγκλημα. Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;

Φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε. Όχι εγώ. Γιατί φοβόμαστε ότι θα μας τρολάρουν και θα μας στολίσουν με χαρακτηρισμούς και θα μας μηνύσουν όπως με μήνυσε το παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Είναι όνειδος να εκφράζεις την άποψή σου αν δεν ταιριάζει με την δική τους» τόνισε.