Σαμαράς: Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μία βρωμερή υπόθεση - Ο Τσίπρας στήνει Μαδουριστάν

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μία βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους», διαμηνύει ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας για την υπόθεση Novartis, σε συνέντευξη στα «Νέα».

«Σπατάλη στο χώρο της δημόσιας υγείας υπήρχε, και μεγάλη μάλιστα. Διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου υπήρχε. Η κυβέρνησή μου ήταν εκείνη που έκοψε τη σπατάλη στο χώρο της υγείας και χτύπησε όσο κανείς στο παρελθόν τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πια ότι στήθηκε μια κανονική σκευωρία. Ο κόσμος ξέρει ποιοι χτύπησαν τη διαφθορά και ποιοι συμμάχησαν μαζί της. Ο κόσμος ξέρει ποιοι πάνε να στήσουν καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα. Κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο λάκκο που έσκαβε για άλλους» τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς

«Όλοι όσοι επιθυμούν “φυγή προς τα μπρος” για τη χώρα με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας», τονίζει ακόμη.