Καταγγελία Καμμένου: Δέχθηκα απειλητικό τηλεφώνημα από τον έμπορο όπλων Πατεράκη

Στην αντεπίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας πέρασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος, υπεραμυνόμενος της απόφασης για πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

“Το παραμύθι τελειώνει εδώ, ένα παραμύθι ψεύδους, κατασυκοφάντησης, λασπολογίας, κύριοι της Ν.Δ., είπε, επιτιθέμενος με σφοδρότητα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και κατά φερόμενων δημοσιογράφων”, όπως είπε, “υπαλλήλων της συμμορίας υπόπτων για εμπορία ναρκωτικών”.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας, και για «πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων», τους οποίους, όπως είπε, θα τους αντιμετωπίσει στη Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, τόνισε ότι πρόκειται για μια καθ’ όλα νόμιμη διακρατική συμφωνία και πως δεν υπάρχει κανένας μεσάζοντας.
«Έγινε μια προσφορά για πυρομαχικά που θα πληρώναμε για να τα καταστρέφαμε και τη δέχθηκα», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο δυνατή θα είναι η συνοχή της».

Εξάλλου, επιφύλαξε μία «έκπληξη» -όπως είπε- για τη Ν.Δ. που αφορούσε τον «μεσάζοντας» Βασίλη Παπαδόπουλο.

«Εμείς το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο ήταν ότι εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία και ελέγχθηκε πολλαπλώς και όσο αφορά το ποινικό του μητρώο και τις άδειες που θα έπρεπε να είχε», συνέχισε, ενώ τόνισε: «Ναι τον ξέρω, ξέρετε από πού; Από τον κ. Μητσοτάκη, που σήμερα λείπει δεν είναι εδώ».

“Πριν από ένα μήνα έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Ειδοποίησα τη δίωξη εκβιαστών και δέχθηκα την άρση απορρήτου του κινητού μου τηλεφώνου. Σήμερα εκλήθη από τη δίωξη εκβιαστών, καταθέτω το άνοιγμα των λογαριασμών του τηλεφώνου μου και το ποιος είναι ο καλών. Ο καλών είναι ο έμπορος όπλων κ. Πατεράκης, που φωτογραφίζεται σε selfie με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ” κατήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1988 είχε αποφασίσει ότι θα έδινε η Εθνική Τράπεζα δάνειο προς τη Ρωσία για να αποπληρωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς επειδή είχαν σταματήσει να πληρώνονται από τη Σοβιετική Ένωση. Ακόμη, πρόσθεσε ότι το 1991 πήγε αποστολή με 40 επιχειρηματίες στη Ρωσία, μαζί με τον τότε διοικητή της ΤτΕ κ. Γερμίδη και με την κ. Μπακογιάννη και μαζί ήταν ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του και εισέπραξαν 67 εκατομμύρια.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της Ν.Δ. και τον κάλεσε να σηκώσει το χέρι του, για να προσθέσει: «Να δούμε ποιοι έχουν σχέση με τον Παπαδόπουλο».