Οι δημοσιογράφοι υποψήφιοι των εκλογών

Ανάμεσα στους υποψηφίους βουλευτές για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υπάρχουν κι πολλοί δημοσιογράφοι.

Με τη Νέα Δημοκρατία κατεβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δ. Κωνσταντάρας, Μ. Μαυρομάτης, Κ. Γκιουλέκας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Εύη Τατούλη, Άννα Καραμανλή, Γ. Μιχελάκης, Αργ. Ντινόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, Σ. Κεδίκογλου, Τάνια Ιακωβίδου, Γ. Κοντογιάννης.

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμνάνονται οι: Νίκος Φίλης, Νίκος Ξυδάκης, Αννέτα Καβαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Βαρεμένος, Αλέξανδρος Τριανταφυλίδης, η Δάφνη Σφέτσα και ο Σπύρος Ραπανάκης.

Με το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν η Συλβάνα Ράπτη, ο Παντελής Καψής, η Άννα Αραμπατζή, ο Π. Περιβολάρης, ο Γ. Αναστασίου, ο Κυριάκος Μαντούβαλος και η Αικατερίνη Μαρινάκη.

Με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο Γιάννης Κανελλάκης, ο Ν. Κατσαρός, η Μαρία Παπαζαχαρίου, ο Γιάννης Δεμερτζής, ο Γιάννης Λάμπρου, η Μαρία Χάλκου, ο Αρ. Αλεξόπουλος και η Μαρία Γύπαρη.

Από το Ποτάμι οι: Στ. Θεοδωράκης, Άννυ Ποδηματά, Δημ. Τσιόδρας, Γιώργος Αμυράς και Χριστίνα Ταχιάου.

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εκτός του Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) κατεβαίνει και ο Γιώργος Χρηστοφορίδης.

Με το ΚΚΕ κατεβαίνουν ο αθλητικογράφος Μιχάλης Λεάνης και ο Χάρης Μπόλκας.

Με τη Χρυσή Αυγή υποψήφιος θα είναι ο Άρης Σπίνος.

Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) υποψήφιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι Γ. Δελαστίκ, Ματίνα Παπαχριστούδη, Π. Πομώνης, Ν. Μανάβης, Γ. Ματθαίου, Τάσος Αναστασιάδης, Π. Γκαργκάνας, Moss-Σύψα Αθηνά σκιτσογράφος, Κ. Σαρρής.