Παππάς προς ΝΔ: Τα «μεταξωτά» αντίμετρα απαιτούν και επιδέξια διαπραγμάτευση

«Tα μεταξωτά αντίμετρα θέλουν και επιδέξια διαπραγμάτευση» δήλωσε απευθυνόμενος στην ΝΔ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στη Βουλή, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως χαρακτηρίζεται από ακραία δεξιά πολιτική και μίσος για την αριστερά και πως προπαγανδίζει μία καταστροφή που δεν ήρθε ποτέ.

Πήρατε την άκρα δεξιά από τον προθάλαμο και την βάλατε στην διοίκηση, δήλωσε ο υπουργός χαρακτηρίζοντας την πολιτική της ΝΔ ως «ακροδεξιό φιλελευθερισμό».

Ο υπουργός υποστήριξε ότι τα στελέχη της ΝΔ έχουν «πέσει σε παραζάλη. Αποτέλεσμα της παραζάλης είναι να καταψηφίζετε σήμερα. Όταν είχαμε μόνο τα μέτρα πιέζατε να κλείσουμε την αξιολόγηση. Σήμερα καταψηφίζετε άρα καταψηφίζετε τα αντίμετρα.

Δεν αντέχετε να ψηφίσετε τα θετικά μέτρα γιατί σας ανατριχιάζουν γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι σε αυτές τις συνθήκες μπορούμε να πάρουμε μέτρα ανακούφισης. Δεν έχετε πάρει κανένα μάθημα. Το 2012 δημιουργήθηκε το μεγάλο τσουνάμι μετανάστευσης επειδή διαλύσατε την αγορά εργασίας.

Τώρα επαναφέρουμε συλλογικές συμβάσεις και εσείς κραυγάζετε. Λέτε ότι τα δικά μας αντίμετρα είναι πέτσινα και τα δικά σας μεταξωτά. Όμως τα μεταξωτά αντίμετρα θέλουν και επιδέξια διαπραγμάτευση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο κ.Παππάς υποστήριξε, τέλος, πως η κυβέρνηση διέψευσε τις καταστροφολογικές προσδοκίες της αντιπολίτευσης και πως έφτασε στο σημείο να διαμορφώνει σήμερα συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης.