Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για τους υβριστικού χαρακτηρισμούς Κ. Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού

Σκληρές εκφράσεις και υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοσταθμού “Στο Κόκκινο 105,5” ο οποίος χρηματοδοτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express o κύριος Αρβανίτης, μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία αποκάλεσε όχι μια αλλά δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ…α».

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ…α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ…ας» είπε ο κ. Αρβανίτης.

Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του κ. Αρβανίτη προς τον πρωθυπουργό προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη επισημαίνει ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη».

Η Ν.Δ. ζητεί την άμεση απομάκρυνσή του δημοσιογράφου από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου «που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέροντας ότι αυτή είναι «αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του».

«Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του», καταλήγει η κ. Σπυράκη.