Νέος τσαμπουκάς Κασιδιάρη στη Βουλή - Επιτέθηκε στον Δένδια (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν πριν λίγο στο ελληνικό κοινοβούλιο, κατά την έναρξη της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με μαρτυρίες χειροδίκησε κατά του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Δένδια, και κατόπιν άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής του πέταξαν νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο πυροδοτήθηκε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλούσε απ’ τα έδρανα και ο Νίκος Δένδιας πέρασε από μπροστά του.

«Μη περνάς από μπροστά μου! Δεν βλέπεις ότι μιλάω» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο. «Όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου», φώναξε ο Κασιδιάρης.

Βουλευτές παρόντες στην αίθουσα κατήγγειλαν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε κατόπιν βίαια τον βουλευτή της ΝΔ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με νερό, ενώ ο Ηλίας Λαγός και ο Χρήστος Παππάς κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του κ. Δένδια.

Βουλευτές άλλων κομμάτων αντέδρασαν λεκτικά στο επεισόδιο και ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας διέταξε: «Αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».

Ενώ η φρουρά καθυστερούσε να εμφανιστεί, ο κύριος Μπαλαούρας συνέχισε: «Μολύνετε το κοινοβούλιο. Κύριε Κασιδιάρη έχετε αποβληθεί. Σας είπα έξω τον Κασιδιάρη, το έχουμε πει 100 φορές. Έχετε αποβληθεί, σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα».

Ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή, κατόπιν ο Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε συγγνώμη στον Νίκο Δένδια και ανακοίνωσε την υποβολή πρότασης μομφής απέναντι στον χρυσαυγίτη βουλευτή.

Ο Κασιδιάρης, αποχωρώντας απ’ την αίθουσα έβριζε χυδαία:«Γ@@@@α μια αδερφή και αποχωρώ από αυτό το αίσχος που γίνεται μέσα με το Μνημόνιο».