Συνεργάτες Στουρνάρα: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η ίδρυση νέου πολιτικού φορέα»

Με καυστικό χιούμορ σχολίασαν οι συνεργάτες του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που ανάφερε ότι ο πρώην υπουργός βρέθηκε ομοτράπεζος σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν νέο πολιτικό φορέα!

«Μπορεί να φταίνε οι… ζέστες που ενέσκηψαν νωρίς, μπορεί πάλι να φταίνε οι επιθυμίες ορισμένων Κλουζώ της δημοσιογραφίας που εμφανίζουν τους εφιάλτες τους ως πραγματικότητα! Όποια και αν είναι η αιτία, η ουσία είναι ότι σε κυριακάτικη εφημερίδα, για άλλη μια φορά έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια επιστημονικής φαντασίας,» ειπώθηκε απ’ τις πηγές.

Προσθέτοντας μάλιστα: «Και επειδή το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η «έγκυρη» εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες την δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από «θωρακισμένο» τηλέφωνο!!!!».

«“Όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται” έλεγε ο Γκέμπελς ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Το ερώτημα είναι γιατί μια εφημερίδα με τον τίτλο Δημοκρατία, μετέρχεται αυτών των, ναζιστικής έμπνευσης, μεθόδων…» κατέληξαν οι συνεργάτες του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.