Μητσοτάκης για Συμβασιούχους: "Η Κυβέρνηση Τσίπρα παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων"

Τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των συμβασιούχων ΟΤΑ, που φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές χιλιάδων οικογενειών, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχολίασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομες τις παρατάσεις των συμβάσεων δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Έγιναν με το νόμο Κατρούγκαλου, που κρίθηκε αντισυνταγματικός. Συνεχίζει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να ψεύδεται, να παρανομεί και να κοροϊδεύει τους πολίτες. Παίζουν με τη ζωή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων

Συνέχισε καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι στήνει ένα εμπόριο ελπίδας και μοιράζει υποσχέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους, που όμως βάζουν σε περιπέτεια τους πολίτες, τους θεσμούς, την ίδια τη λειτουργία του Κράτους.

Ειδικά για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είπε: «Ευτυχώς, για άλλη μια φορά, το Σύνταγμα βάζει φραγμό στις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις του κ. Τσίπρα και των Υπουργών του. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και να εγγυηθούμε την κανονικότητα στη λειτουργία της χώρας.Υπεύθυνες λύσεις υπάρχουν. Υπέρ της κοινωνίας. Εμείς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε».