Debate Τζανακόπουλου - Κικίλια απόψε στον ΑΝΤ1 μετά τον πόλεμο στο Twitter

Debate μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Εκπροσώπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια θα διεξαχθεί απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 19.00 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Οι δύο εκπρόσωποι απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του Νίκου Χατζηνικολάου για τηλεοπτική μονομαχία που τους απηύθυνε μέσω twitter.

Η παρέμβαση – πρόσκληση του κ. Χατζηνικολάου ήρθε μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των δύο εκπροσώπων, με φόντο τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ, ότι «για πρώτη φορά σε επτά χρόνια θα κλείσει αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Βασίλης Κικίλιας σχολίασε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, αναφέροντας: «και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του Μνημονίου» σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

kikilias

«Ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός», απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλώντας τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια σε τηλεοπτικό debate.

«Mας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε πάλι το κρέας – ψάρι και το τρώτε την Σαρακοστή. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι fake news. Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας σε τρεις αναρτήσεις του, παραθέτοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πως είναι αδύνατο να πιαστεί πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018, σε αντιπαράθεση με δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος και δηλώνει πως τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιαστεί το 3,5% το 2018.

kikilias1

kikilias2

kikilias3

Στη συζήτηση παρενέβη ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση και στους δύο για την διεξαγωγή debate στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Κύριοι με μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω το debate σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter.

chatzinikolaou

Στην πρόσκληση του Νίκου Χατζηνικολάου, ανταποκρίθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας θετικά.

tzanakopoulos

Ο Υπουργός Επικρατείας επανήλθε τα μεσάνυχτα με νέο Tweet : «κύριε Κικίλια, πήγε μεσάνυχτα. Ακόμη να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου».

tzanakopoulos1

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε: “Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ. Τζανακόπουλε. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. “Όποτε θέλετε” σας είπα”.

kikilias

Ακολούθησε ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για την παρουσία του στο αποψινό debate αναφέροντας παράλληλα “ελπίζουμε να έρθει και ο Βασίλης Κικίλιας”.

tzanakopoulos2

Στο μήνυμα του κ. Τζανακόπουλου απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ λέγοντας πως “ο κόσμος υποφέρει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε”.

kikilias-1