Συγκινητικό: Η Γεννηματά αναγνώρισε ανώνυμο χειρόγραφο του πατέρα της- Στην έκθεση GR 80's

Την έκθεση με αφιέρωμα στη δεκαετία του ’80 επισκέφθηκε χθες το βράδυ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα. Το μεγάλο ενδιαφέρον της κ. Γεννήματα προκάλεσε το μεγάλο αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ, με αφίσες, σημαίες φωτογραφίες, αποκόμματα εφημερίδων ενώ περιηγήθηκε σε αντικείμενα και μουσικές που σημάδεψαν μία ολόκληρη γενιά.

gennimata

gennimata2

Εντυπωσιάστηκε από τα Lego που αναπαριστούν το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Δήμητρα Λιάνη, στο αεροπλάνο, καθώς επίσης και ένα χειρόγραφο, το οποίο δεν έφερε όνομα ωστόσο αναγνώρισε ότι ήταν του πατέρα της από τον γραφικό του χαρακτήρα.

gennimata1

gennimata3

Αμέσως μετά σε ανάρτηση στο twitter η πρόεδρος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψη της στην έκθεση τόνισε ότι «οι δημοκρατικές κατακτήσεις της δεκαετίας της αλλαγής έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα τη ζωή μας». Επιπλέον, τόνισε ότι «τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας» και επισήμανε πως «ξαναζήσαμε σήμερα εδώ μια ολόκληρη εποχή, μια δεκαετία που με τα θετικά και τα αρνητικά της αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελλάδα».

Η έκθεση GR80’s στην Τεχνόπολη με θέμα: Η Ελλάδα στην δεκαετία του ’80 θα παραμείνει ανοιχτή έως 19 Μαρτίου.