ΝΔ για δηλώσεις Βερναρδάκη: Έχουν πλεόνασμα θράσους και ανευθυνότητας

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εξαθλιώνει τους Έλληνες με την πολιτική της, αποδεικνύει ότι το μόνο που διαθέτει είναι θράσος και ανευθυνότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

«Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος δήλωνε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο, κατηγορεί σήμερα τη Νέα Δημοκρατία για την πορεία της διαπραγμάτευσης που κάνει η Κυβέρνησή του.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που με την πολιτική της εξαθλιώνει τους Έλληνες, διαλύει την οικονομία της χώρας και υπονομεύει το μέλλον της, εξακολουθεί να αποδεικνύει καθημερινά ότι το μόνο που διαθέτει είναι υπερβολικό πλεόνασμα θράσους και ανευθυνότητας.

Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει στην προσπάθειά τους να διχάσουν την κοινωνία μας.

Μοναδικό μας μέλημα τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και ο στόχος της πολιτικής αλλαγής για την ανασυγκρότηση της χώρας».