Δ.Σταμάτης: "Δεν είναι μια αναμέτρηση κομμάτων, αλλά δύο επιλογών ζωής για ολόκληρο το έθνος"

Ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης μετά τη συνάντηση του με τον περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, δήλωσε: “Δεν είναι μια αναμέτρηση κομμάτων, αλλά δύο επιλογών ζωής για ολόκληρο το έθνος”.

Συνεχίζοντας έκανε λόγο για αναμέτρηση δύο κόσμων και όχι δύο κομμάτων. “Ένας κόσμος που οραματίζεται την πορεία του με ασφάλεια μέσα στην Ευρώπη που θέλει ανάπτυξη που θέλει μεταρρυθμίσεις και οι πολίτες της ευημερούν, όχι με δανεικά που κάποια στιγμή χρειάζεται να τα ξεπληρώσει, αλλά με τον τίμιο αγώνα και την προσπάθεια τους. Οι Έλληνες είναι ένας λαός φιλόπονος, φιλότιμος, εργατικός και αποδοτικός. Δε χρειάζεται να δανειζόμαστε για να περνάμε καλά πρόσκαιρα. Αυτός είναι ο ένας κόσμος”, τόνισε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: “Ο άλλος κόσμος είναι που πιστεύει, ότι εμείς είμαστε κάτι ξεχωριστό στον πλανήτη και πώς μπορούμε να βαράμε τα νταούλια και οι άλλοι να χορεύουν. Ό,τι πιο επικίνδυνο μπορεί υπάρχει σαν νοοτροπία χώρας, κυβέρνησης και λαού. Ένας κόσμος που πιστεύει ότι όχι μόνο δεν πρέπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, αλλά πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Σε αυτό το χθες δηλαδή, που μας οδήγησε στο δραματικό σήμερα. Αυτοί οι δύο κόσμοι στην πραγματικότητα θα αντιπαλέψουν για αυτό σας είπα δεν είναι μια αναμέτρηση κομμάτων είναι μια αναμέτρηση δύο επιλογών ζωής για ολόκληρο το έθνος”.