Τελιγιορίδου: Υπόλογοι οι βουλευτές της ΝΔ για την ελληνική φέτα

Κοινοβουλευτικός “πόλεμος” για την φέτα ξέσπασε σήμερα στην Βουλή, με την προστασία αυτού του σπάνιου είδους τυριού να μετατρέπεται σε θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης.
Η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ για διγλωσσία και υποκριτική στάση στο ζήτημα της φέτας.
Η κα Τελιγιορίδου ενοχοποίησε τους ευρωβουλευτές της μείζονος και της ελάσσονος Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πιο συγκεκριμένα του βουλευτές της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ότι υπερψήφισαν την CETA μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά, με την οποία η φέτα μας – που είναι  ένα από τα βασικά προϊόντα της χώρας μας – αποκτά πλέον επιπρόσθετες δυσκολίες στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, ενώ οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, καταψήφισαν.
«Και όμως, πριν λίγο καιρό στις 4-10-2016, 28 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσαν ερώτηση στην Βουλή, επιτιθέμενοι στην κυβέρνηση γιατί, δήθεν, δεν προστατεύει την φέτα στη συμφωνία CETA μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά!», τόνισε εμφαντικά η βουλευτής της Κυβέρνησης.
“Αυτή είναι η ΝΔ, που ζητά να κυβερνήσει τη χώρα και μάλιστα με Συμφωνία Αλήθειας!» επεσήμανε η Καστοριανή πολιτικός και συνέχισε: «Οι αγρότες μας γνωρίζουν την αλήθεια. Γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που οδήγησαν τον πρωτογενή τομέα στην κατάρρευση και ποιοι αγωνίζονται να τον ανασυγκροτήσουν. Άλλα λένε στην Ελλάδα άλλα πράττουν στο εξωτερικό. Η υποκρισία, η διγλωσσία και τα ψέματα της Ν.Δ. δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια».