Εισοδήματα 89.840 ευρώ εμφανίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης στον πόθεν έσχες

Εισοδήματα 89.840 ευρώ, εμφανίζει στο πρώτο του πόθεν έσχες ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, τα οποία δεν προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση καθώς η δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε αφορά την οικονομική χρήση του 2014 που δεν ήταν βουλευτής, ενώ η σύζυγός του δηλώνει άλλα 32.108 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα ακίνητα που διαθέτει, ο πρώην υπουργός Οικονομικών φέρεται ως ιδιοκτήτης μιας οικίας 78 τμ και δύο αγροτεμαχίων.Από την πλευρά της η σύζυγος του έχει δύο οικίες 194 τμ και 380 τμ αντίστοιχα, ένα γραφείο και τρία αγροτεμάχια.

Ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται να έχει λογαριασμούς σε τραπεζικά ιδρύματα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού- στα δεύτερα μαζί με τη σύζυγο του. Συγκεκριμένα ο ίδιος έχει περί τις 7.000 ευρώ στην Εθνική αλλά και στην HSBC. Μαζί με την σύζυγο του έχει περί τις 50.200 δολάρια στην Bank of America ενώ η σύζυγος του έχει μόνη της άλλα 14.831 ευρώ στην ίδια τράπεζα. Η ίδια έχει επίσης άλλα 39 ευρώ στην Alpha Bank.

Ταυτόχρονα κατέχουν τρία αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες, μια από αυτές χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις στην Αίγινα. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης χωρίς να προσδιορίζεται το είδος της ενώ αντίστοιχη εικόνα εμφανίζει και η σύζυγος του που είναι όμως ιδιοκτήτρια άλλων δύο επιχειρήσεων καθώς η μεν πρώτη δηλώνεται ως ατομική και η δεύτερη ως παροχής υπηρεσιών.