Ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές, εκτιμά ο Χατζηδάκης

Η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί σύντομα να προκηρύξει εκλογές, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι αν δεν γίνει αυτό “ο Τσίπρας θα γίνει Παπανδρέου Νο2 και είναι μόλις 42 ετών. Θα εξαερωθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι “Ε”, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ λέει εδώ και καιρό να πάμε σε εκλογές. Αλλά ακόμα και να μην λέγαμε να πάμε σε εκλογές, θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα η Κυβέρνηση. Αν δεν πάει ο Τσίπρας σε εκλογές, θα γίνει Παπανδρέου Νο.2 και είναι μόλις 42 ετών.Θα εξαερωθεί».

Σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ακόμη κι αν κλείσει με θετικό πρόσημο, “δύσκολα μπορούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα διότι η χώρα δεν έχει μια κανονική Κυβέρνηση. Είναι μια Κυβέρνηση που επιβάλει συνεχώς φόρους, επομένως η χώρα θα παραμείνει σε καθεστώς στασιμο-χρεοκωπίας».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που η χώρα πάει σε εκλογές “και αυτοδύναμη να βγει η ΝΔ,θα απευθυνθούμε στη πλατιά πατριωτική συμμαχία που θέλει την χώρα να βγει από το αδιέξοδο και να προχωρήσει μπροστά».