Μαξίμου: Ο καλύτερος Κυριάκος όλων των εποχών περιορίστηκε σε δύο πράγματα

Δεν έχει στεγνώσει ακόμη το μελάνι της έντονης φραστικής αντιπαράθεσης που είχαν χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την διαφθορά και την διαπλοκή και την σκυτάλη πήραν τα επιτελεία των δύο κομμάτων αναρτώντας αιχμηρές και καυστικές ανακοινώσεις εκατέρωθεν.

Απαντώντας στα όσα ανέφεραν κύκλοι της Πειραιώς για τη χθεσινή κόντρα των δύο αρχηγών το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε εκ νέου στη Νέα Δημοκρατία με non paper που φέρει τον τίτλο «Ο καλύτερος Κυριάκος όλων των εποχών…».

Συγκεκριμένα κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι «για μια φορά ακόμα, “κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας” βγαίνουν να δηλώσουν ενθουσιασμένοι από την εμφάνιση του αρχηγού τους στην Βουλή. Αντικειμενικά, μιλώντας, πάντα. Και μόλις 12 ώρες μετά την λήξη της χθεσινής συζήτησης, κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιορίστηκε σε δύο πράγματα:

-Στην αποφυγή οποιασδήποτε απάντησης σχετικά με την διαπλοκή
-Στην προσπάθεια να περισώσει το καθεστώς ανομίας δεκαετιών στις τηλεοπτικές συχνότητες.

Εάν βέβαια εμφανίσεις του κ. Μητσοτάκη σαν την χθεσινή, ενθουσιάζουν τους “κύκλους του”, η άποψη όλης της υπόλοιπης κοινωνίας περισσεύει… Ας διαβάζουν τουλάχιστον τις φιλικές ιστοσελίδες τους. Όπως το antinews για παράδειγμα. Όχι μόνο Μοντεσκιέ…».