Σοβαρό επεισόδιο Κακλαμάνη-Σκουρλέτη στη Βουλή

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη και του Υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη σημειώθηκε στη Βουλή. Αφορμή στάθηκε η επιμονή του κ. Σκουρλέτη να απαντήσει στον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις αναφορές του περί ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

«Θα ζητάτε την άδεια από τον προεδρεύοντα» του είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος αγνόησε τη σύσταση του κ. Κακλαμάνη και συνέχισε να μιλάει ζητώντας να του δοθεί ο λόγος προκειμένου να απαντήσει στον εισηγητή της ΝΔ προκαλώντας το ξέσπασμα του Νικήτα Κακλαμάνη.

«Τολμάτε να με διακόπτετε; Μην ξανατολμήσετε να διακόψετε τον προεδρεύοντα όσο μιλάει» του ανέφερε σε πολύ έντονο ύφος ο κ. Κακλαμάνης για να το ανταπαντήσει ο κ. Σκουρλέτης «θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την πρακτική του προσωπικού  για να πάρω το λόγο».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης του απάντησε στο ίδιο ύφος: «Είμαι παλιά καραβάνα στη Βουλή και ξέρω να αντιμετωπίζω όλες τις πρακτικές και αυτή του προσωπικού και αν το ζητούσατε θα το αντιμετώπιζα αναλόγως».