Ζωή για το Ελληνικό: Υποκριτής ο Τσίπρας - Χαρίζει τη δημόσια περιουσία για το χρέος

Το ζήτημα του Ελληνικού σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος της Κυβέρνησης καθώς και σε όσους βουλευτές υποστηρίξουν την παραχώρηση του Ελληνικού. Όπως είπε, όποιοι ψηφίσουν “ναι” έχουν ευθύνη όχι μόνο πολιτική αλλά και ποινική «γιατί ζημιώνουν το Δημόσιο χαρίζοντας ένα φιλέτο αλλά και γιατί εκθέτουν το Δημόσιο σε πάρα πολύ πιθανή υποχρέωση αποζημίωσης του λεγομένου επενδυτή».

Ακόμη, έκανε λόγο για «αφαίρεση ενός πολύτιμου κομματιού της περιουσίας του αντί ευτελέστατου τιμήματος, υποπολλαπλάσιου, καταδήλως, της πραγματικής αξίας».

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τόνισε επίσης ότι το Ελληνικό «χαρίζεται σε ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό όμιλο χωρίς να πληρούται καμία προϋπόθεση συνταγματική, νομοθετική, περιβαλλοντική και οικονομική», ενώ επιτέθηκε και στον Πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για υποκρισία, αναφορικά με τις δηλώσεις του την Τρίτη στη Ν. Υόρκη, στις οποίες ζητούσε μείωση του χρέους.

«Μα, γι’ αυτό το χρέος ξεπουλά και χαρίζει ολόκληρη τη Δημόσια Περιουσία και γι’ αυτό το χρέος έχει γονατίσει τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους πολίτες αυτής της χώρας», είπε χαρακτηριστικά.