Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Η ΝΔ δεν βγάζει την περούκα της διαπλοκής

Απάντηση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στον “πόλεμο” για τις τηλεοπτικές άδειες. Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε τον διαγωνισμό ως “παρωδία”, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Σε δήλωσή του από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο του ΟΗΕ, ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως “είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής. Συνεχίζοντας, ο Υπουργός υπογράμμισε ότι η ΝΔ “είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens”.

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι “ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του”, για να επισημάνει ότι “τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες”. “Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες”, αναφέρει ο Υπουργός Επικρατείας και τονίζει: “Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής”.

“Τους ενημερώνουμε”, υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, “πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά”.