Λεβέντης: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι φτιάχνουν άξονα για την ανατροπή της Κυβέρνησης

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι σκοπεύουν να δημιουργήσουν άξονα με σκοπό να ανατρέψουν την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε ότι τα τρία κόμματα του ζητούσαν να ψηφίσει υπέρ της δημιουργίας του τεμένους στον Βοτανικό, καθώς ο Πάνος Καμμένος είχε ξεκαθαρίσει ότι θα κρατήσει αρνητική στάση απέναντι στο ζήτημα. Όπως είπε όμως, το μόνο κοινό που ψήφισε το κόμμα του με το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η απλή αναλογική.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε τη διαφωνία του με την τακτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας ότι για το θέμα θα έπρεπε να είχε επιληφθεί το ΕΣΡ.

Όμως -όπως είπε- η Νέα Δημοκρατία δεν επέτρεψε τη συγκρότηση του ΕΣΡ, με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την πλειοψηφία.

“Έπεισαν κι εμάς” είπε ο κ. Λεβέντης εννοώντας την Ένωση Κεντρώων, “γιατί μας σταματούσαν στους διαδρόμους της Βουλής και μας έλεγαν να μη συναινέσουμε, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την πλειοψηφία”.

Συνεχίζοντας ωστόσο, δήλωσε ότι ο διαγωνισμός αποτέλεσε επιτυχία για τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, καθώς με τη δημοπρασία θα ενισχυθούν τα ταμεία του Δημοσίου, προτείνοντας όμως να δοθεί ακόμη μια ή δύο άδειες, με το τίμημα του τελευταίου υπερθεματιστή. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρακάλεσε τον Πρωθυπουργό να επανεξετάσει τον αριθμό των αδειών.