Αλ. Τσίπρας: Θα κάνουμε απολογισμό του έργου μας, για κάθε χρονιά έως το 2019

Θα έρχομαι στη Διεθνή Έκθεση να κάνω απολογισμό του κυβερνητικού έργου κάθε χρόνο μέχρι το 2019, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, παραπέμποντας στις δηλώσεις του ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Στην ίδια συνάντηση, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι στην επόμενη ΔΕΘ τιμώμενη χώρα θα είναι η Κίνα και πρότεινε να υπάρχει ένα πολιτικό και οικονομικό φόρουμ στη διάρκεια διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στους χώρους της ΔΕΘ όπου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αρκάντι Ντβορκόβιτς και στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και το σωματείο των εργαζομένων.

Αμέσως μετά θα επισκεφθεί Περίπτερα της ΔΕΘ και θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του Περιπτέρου της Ρωσίας που είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.

Στις 2.30μ.μ. ο κ. Τσίπρας θα γευματίσει με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Την Κυριακή, στη 1 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».