ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ: Ακόμη ηχεί στα αυτιά του λαού το «λεφτά υπάρχουν»

“Ακόμη ηχεί στα αυτιά του ελληνικού λαού το ‘λεφτά υπάρχουν’ του κ. Παπανδρέου, νυν Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ. Και, δυστυχώς, για το ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση” σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.

Με πυρά κατά ΠΑΣΟΚ και αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, απάντησε το πρωί της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία στα σχόλια της Χαριλάου Τρικούπη για το πρώτο Μνημόνιο.

Σε χθεσινή ανακοίνωση, με αφορμή την απόφαση επανεξέτασης της υπόθεσης του τέως προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, το ΠΑΣΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων πως “για πολλοστή φορά κύκλοι της δικαιοσύνης κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν”.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη υπογράμμιζαν ότι τα στοιχεία εκείνης της περιόδου έχουν ελεγχθεί διεξοδικά “από τις αρμόδιες αρχές της ΕΕ χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα” και έκαναν λόγο για “σοβαρά ερωτηματικά” και επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”, σημειώνοντας:

“Στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα. Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα”.