Αιχμηρή ανακοίνωση για το περιστατικό με τον Βαυαρό πολιτικό από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Αιχμηρή ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) για το περιστατικό με τον Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή και πρώην Υπουργό Μεταφορών Πέτερ Ραμσάουερ (φωτό), ο οποίος επιτέθηκε φραστικά με χυδαίο τρόπο σε Έλληνα φωτορεπόρτερ όταν αυτός τον έσπρωξε από λάθος. Η ΕΦΕ τονίζει ότι “καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας”, σημειώνοντας ότι  “η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ράσμουσεν επιτέθηκε στον έλληνα φωτορεπόρτερ λέγοντας, τόσο στα γερμανικά όσο και στα αγγλικά:«Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα»!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας:

«Αρχή άνδρα δείκνυσι» τονίζεται στην ανακοίνωση, την οποία κοινοποίησε ο φωτογράφος Μάριος Λώλος, με την ΕΦΕ να επισημαίνει πως «η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».

«Αρχή άνδρα δείκνυσι.

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου “βρωμιάρη Έλληνα” τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.

Η Ε.Φ.Ε. αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».