"Αν δε γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, έρχεται το Grexit"

Συνέντευξη στη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή “Τώρα ό,τι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε», έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας ότι εκλογές θα γίνουν το 2017 καθώς οι Αμερικανοί του είπαν ότι “θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας Πρωθυπουργός”.

Συνεχίζοντας ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι από το πρόγραμμα “δεν μπορεί να βγει ούτε ο Ιησούς Χριστός” ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε πως «τώρα τον χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα πράγματα».

Όπως σημείωσε ο ίδιος, δεχόταν συνεχείς πιέσεις να μπει η Ένωση Κεντρώων στην Κυβέρνηση, ωστόσο όταν άρχιζε να λέει ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση, τότε άρχιζαν να τον κατηγορούν.

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε επίσης για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο γιατί αν δεν γίνουν, «το Grexit είναι στο δρόμο και η πτώχευση δεν έχει αποφευχθεί και είναι προ των πυλών».

Αναφερόμενος στον κόφτη, σημείωσε πως ο Τσίπρας του είπε ότι θα ισχύσει από 1η Μαΐου 2017 και τόνισε ότι φοβάται την κοινωνική αναταραχή από τον λαό, «γιατί όσο δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα αναπόφευκτα θα υπάρξει έκρηξη από τον κόσμο».