Κόντρα στη Βουλή για τη Marfin

“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν στην επιτροπή που συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ο Μάκης Μπαλαούρας  από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Βρούτσης από τη ΝΔ με αφορμή την 6η επέτειο από την τραγωδία στη Marfin. Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής ενέργειας με τον Μάκη Μπαλαούρα να αντιδρά, λέγοντας ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, καθώς όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου έχουν καταδικάσει τη δολοφονική ενέργεια.

«Σας διακόπτω γιατί πήρατε τον λόγο για να μιλήσατε επί της διαδικασίας και αναφέρετε άλλα πράγματα», είπε ο προεδρεύων και ζήτησε να μην αναγραφούν τα λεγόμενα στα πρακτικά.

«Σας ενοχλεί, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν» απάντησε ο κ. Βρούτσης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπαλαούρας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «πετάει πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού» .

Για θέατρο εκ της μέρους της ΝΔ έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.