Σύσσωμη η ΝΔ «αποχαιρέτησε» τον Γιάννη Αγγέλου

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον Γιάννη Αγγέλου συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο το πρωί, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και η ταφή έγινε στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αποφεύγει τις δημόσιες παρεμβάσεις μετά το 2009 και την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία και την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα εκφώνησε τον επικήδειο για τον Γιάννη Αγγέλου. Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν επί πολλές δεκαετίες στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, αλλά πάνω από όλα ήταν φίλος του.

kid19

kid20

“Ήσουν πάντα εκεί. Σεμνά, διακριτικά αλλά με πίστη και αφοσίωση. Θα μας λείψεις. Θα μου λείψεις. Αντιπροσώπευες ό,τι πιο γνήσιο υπάρχει. Στάθηκες όρθιος απέναντι στο ψέμα και τη συκοφαντία. Πάλεψες παλικαρίσια και δικαιώθηκες. Ήσουν το φως. Και στο τέλος, το φως πάντα νικάει το σκοτάδι”, ανέφερεμεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής για τον Γιάννη Αγγέλου.

kid18

kid16

σαμαρας

μπακογιάννη

κικίλιας

Στην κηδεία του Γιάννη Αγγέλου, ήταν παρούσα σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και πρώην βουλευτές του κόμματος, εκπρόσωποι του συνόλου του πολιτικού φάσματος, όπως και ευρύτερα του δημοσίου βίου. “Παρών” και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

καμμενος