Αποτυχία της κυβέρνησης στις αστικές συγκοινωνίες

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο των ΣΤΑΣΥ, στον Ταύρο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε με τους εργαζόμενους και άκουσε τα αιτήματά τους. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από τον υπεύθυνο του τομέα Μεταφορών του κόμματος, βουλευτή Κώστας Καραμανλή και η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ο κ. Μητσοτάκης με φορείς εργαζομένων.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ο κ. Μητσοτάκης επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για αστοχίες στην κυβερνητική πολιτική και τις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και για εύκολο λαϊκισμό.

“Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ του ΟΣΥ, να συζητήσω με τους εργαζομένους για τα μεγάλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες, προβλήματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα μίας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες και αύξησε την εισφοροδιαφυγή. Τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο, μία επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατεξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως επισήμανε, η ΝΔ επί των ημερών της είχε αποδείξει ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, με βελτίωση του παρεχόμενου έργου από τις συγκοινωνίες, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα φορολογούμενο και κατέληξε λέγοντας ότι “δυστυχώς αυτή η πολιτική εγκαταλείφθηκε τελείως, στα πλαίσια του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης σε έναν κρίσιμο τομέα, σε ένα τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής”.