That's Not My Name

Το ενδοκυβερνητικό ζήτημα που προέκυψε με αφορμή τη χθεσινή αναφορά/”γκάφα” (όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος) του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στην πΓΔΜ ως Μακεδονία δημιουργεί τριγμούς στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού.

Εκτός από τη Νέα Δημοκρατία και ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του υπουργού, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν προτίθεται να κάνει πίσω. “Όσες συγγνώμες κι αν ζητήσει ο κ. Μουζάλας, θα υπάρχει πάντα το βίντεο στο οποίο ο Έλληνας υπουργός αποκαλεί Μακεδονία τα Σκόπια”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Νωρίτερα, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου είχαν αναφερθεί στο αίτημα της ΝΔ αλλά και στο γεγονός ότι γίνεται απόπειρα να δημιουργηθεί θέμα γύρω από την αναφορά Μουζάλα ως “το λιγότερο υπερβολή” – μένει να δούμε αν σε μια προσπάθεια να κατευναστεί ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει αλλαγή στάσης.

Στο μεταξύ, διευκρινίσεις έδωσε ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, για τη χθεσινή δήλωσή του ότι “η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμητική για την Ελλάδα”, η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια, τονίζοντας ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι μεν άθλια, όμως η εικόνα της είναι τιμητική για την προσπάθεια της χώρας μας να τη βελτιώσει.