Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή για παρέμβαση του Πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη-Ηχητικό ντοκουμέντο

Προκλητικός, με έντονο ύφος και λεξιλόγιο πεζοδρομίου εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι έχει στα χέρια του και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα εμπλέκοντας σε αυτά και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον οποίο τον κατηγόρησε ότι προσωπικά παρενέβη στη δικαιοσύνη για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής παραβιάζοντας κάθε έννοια ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι πήρε προσωπικά τηλέφωνο δικαστικούς για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και χρησιμοποιούσε το συνθηματικό όνομα «Παναθηναϊκάκιας». Ο Η. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι όλο το ηχητικό ντοκουμέντο που εμπλέκει τον πρωθυπουργό έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Χρυσής Αυγής και προσέθεσε ότι τα νέα αυτά στοιχεία ανατρέπουν την όλη υπόθεση σε βάρος του και θα στείλουν «στη φυλακή τον Σαμαρά και όλους τους σκευωρούς».

«Με κλείσανε στη φυλακή γιατί είμαι βίαιος  χαρακτήρας. Ακούστε φωνή του Σαμαρά και αγανακτείς γιατί δεν είναι ακόμα στη φυλακή. Ο αλήτης ο χυδαίος που κάνει τον πρωθυπουργό θα πάει φυλακή. Να πάει φυλακή ο Σαμαράς» είπε από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο Η. Κασιδιάρης χαρακτήρισε επίσης κατάντια το ότι περίμενε μία ώρα στα υπόγεια της Βουλής όταν έφτασε, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τον Κορυδαλλό.

Η Βουλή καλείται σήμερα να αποφασίσει και για την άρση ασυλίας δύο ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του Ηλία Παναγιώταρου και του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση για άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή, όπως και για τον ανεξάρτητο Ευστάθιο Μπούκουρα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση Μπαλτάκου αφορά την κρυφή βιντεοσκόπηση συνομιλίας που είχε ο προφυλακισμένος βουλευτής με τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου στο οποίο ο δεύτερος εμφανίζεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς πίεζε τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, προκειμένου να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τότε ο Τάκης Μπαλτάκος είχε δηλώσει, παραιτούμενος, ότι το έκανε για να αποφύγει τις πιέσεις που δεχόταν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν αρνήθηκε όμως ότι είχε τακτική επαφή μαζί τους, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσε, δια αυτής, να γνωρίζει τα σχέδιά τους.

ÂÏÕËÇ  ÊÁÓÉÄÉÁÑÇÓ Ç

ÂÏÕËÇ  ÊÁÓÉÄÉÁÑÇÓ Ç

ÂÏÕËÇ  ÊÁÓÉÄÉÁÑÇÓ Ç