"Θα παραδώσω το κόμμα αν αποφάσισουν στο συνέδριο άλλο για αρχηγό"

Αποφασισμένος να παραδώσει το κόμμα του, εάν αυτό αποφασίσει το συνέδριο του Ποταμιού, εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «στην πολιτική δεν μπήκα για να γεράσω βουλευτής. Μπήκα γιατί είχα ένα όραμα» και εξήγησε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο χώρο της πολιτικής ως βουλευτής άλλου κόμματος. «Αν αποφασίσουν στο συνέδριο κάποιον άλλο για αρχηγό, θα παραδώσω το κόμμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη στο συνέδριο «σε μια μεγάλη γιορτή στο Περιστέρι, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή» όπως την χαρακτήρισε, θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις για το Ποτάμι. Ερωτηθείς για την εμφάνιση νέων υποψηφίων στο Ποτάμι, δεδομένου ότι έθεσε ήδη την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Παύλος Ελευθεριάδης, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι είναι ευχάριστο που υπάρχουν υποψήφιοι για την αρχηγία στο Ποτάμι.

Ο επικεφαλής του “Ποταμιού” εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το αγροτικό ζήτημα λέγοντας ότι «δεν μπορείς να έχεις ξεγελάσει κάποιους και να το παίζεις αδιάφορος σαν να μην συμβαίνει τίποτα» επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει ότι η χώρα θα πάει σε εκλογές.

«Αν ο Τσίπρας θεωρεί ότι δεν μπορεί, να απευθυνθεί στη Βουλή για βοήθεια», τόνισε κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αλά καρτ στήριξη στον κ. Τσίπρα. Σε ό,τι αφορά την πορεία του δικού του κόμματος υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει την ευθύνη για την πτώση των ποσοστών και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις.