Έντονες αντιδράσεις για την αποπομπή Σφακιανάκη

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με παράλληλη τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ως Προϊσταμένου, μετά τις τελευταίες κρίσεις.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega αναρωτήθηκε: “Τι τους πείραξε ο Σφακιανάκης; Επειδή ήταν άριστος στην δουλειά του;”. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας ο οποίος τόνισε πως ο κ. Σφακιανάκης “ήταν ένας εξαιρετικός αξιωματικός” χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα έναν “πολύ καλό αγωγό” για την ελληνική αστυνομία στη νέα γενιά.

Από τη μεριά του, ο κ. Παραστατίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε εάν τη σημερινή κοινωνία απασχολεί αυτό το ζήτημα καθώς όπως σημείωσε ότι “υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα, δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι”. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης γράφει: “Σφακιανάκης – Σταυρόπουλος έφυγαν γιατί δούλευαν. Σγουρίδης γιατί είπε την αλήθεια. Η φαυλότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Ως πότε θα ανεχόμαστε;”. Η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της στο twitter έγραψε: “Ο υποστράτηγος Σφακιανάκης έχτισε από το μηδέν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης! Απομακρύνεται για την επιτυχία του;”