Κουμουτσάκος για τηλεοπτικές άδειες: «Ο Τσίπρας κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι»

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον ότι αφαιρεί από το ΕΣΡ την αρμοδιότητα να δίνει άδειες και τη μεταφέρει στην κυβέρνησή του.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι «θέλει να μοιράσει η κυβέρνησή του τις τηλεοπτικές άδειες. Χωρίς να δίνει εξήγηση, αποφασίζει αυθαίρετα και αυταρχικά να δώσει τέσσερις άδειες. Κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι. Χτίζουν κύκλωμα διαπλοκής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους» και έκανε λόγο για απόπειρα πολιτικής πόλωσης και διχασμού.

Επιπροσθέτως σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή, συνειδητά, διαμορφώνει κουλτούρα σύγκρουσης και διχασμού και πρόσθεσε ότι «είναι μόνιμος εκφραστής διχαστικού λόγου» αναφέροντας ως παραδείγματα το μνημόνιο-αντιμνημόνιο, το ναι και το όχι, το παλιό και το νέο.  Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι «τώρα κατασκευάζει νέα διχαστική γραμμή. Διχάζει με όρους διαπλοκής από τη μία, και δήθεν αθωότητας από την άλλη. Ονομάζει διαπλοκή καθέναν που στρέφεται απέναντι στην πολιτική του. Δηλαδή όλους. Αυτός ο νέος διαχωρισμός, ο νέος στα σκαριά διχασμός, δεν πρόκειται να περάσει».