Π. Καμμένος: Πάλι στον λαό ο λόγος αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις

Και πάλι ο ελληνικός λαός θα έχει τον λόγο εάν οι δανειστές εξακολουθήσουν να προβάλλουν παράλογες απαιτήσεις στις διαπραγματεύσεις ανέφερε σε συνέντευξη – παρέμβασή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. “Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος στην Real News.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA η Μαρίνα Χρυσοβελώνη -εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ- διευκρίνισε πως αυτό που εννοεί ο κ. Καμμένος είναι πως “αν οι απαιτήσεις είναι παράλογες δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να προχωρούμε εκβιαζόμενοι, υπάρχουν και κάποια όρια, πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα, πρέπει να προστατεύσουμε τον ελληνικό λαό” και ξεκαθάρισε ότι “δεν απειλούμε κανέναν, απλώς οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εκβιάζεται, δεν είναι δυνατό ο λόγος του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών να μην περνάει, δεν είναι δυνατό να μην προτάσσουμε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών”.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι “έχουμε μια διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη και για ασφαλιστικό και για φορολογικό. Εάν δεν υπάρξει βελτίωση στις συνομιλίες και στη διαπραγμάτευση, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα” και κατέληξε λέγοντας “οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάθε φορά που υπήρχε κρίση προσφεύγαν στην κρίση του λαού όπως έγινε τον Σεπτέμβριο και στο δημοψήφισμα, θα θέσουμε τα δεδομένα στον ελληνικό λαό και ο λαός θα μας δώσει την εντολή για το πώς θέλει να προχωρήσουμε. Δεν είμαστε στο σημείο αυτό. Γίνεται μια σκληρή διαπραγμάτευση αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν και οι δανειστές ότι υπάρχουν όρια”.