"Αυγή": "Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία"..!

Με πρωτοσέλιδο τίτλο… “Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία” κυκλοφορεί η σημερινή “Αυγή”, σε μια ακόμη “επίδειξη” της προφανούς σύγχυσης που διέπει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, ως συνέπεια της εφαρμογής στην πράξη μιας πολιτικής, την οποία ταυτόχρονα καταγγέλλει!

“Τα όρια στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που εξελίσσεται σε αγώνα μετ’ εμποδίων, έθεσαν χθες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στις απεργιακές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις κατά της πολιτικής λιτότητας και των περικοπών” γράφει η εφημερίδα, επιχειρώντας να εμφανίσει, εμμέσως, τη χθεσινή απεργία και τις συγκεντρώσεις ως “δήλωση” λαϊκής συμφωνίας για τη διαπραγμάτευση… με “όρια”.

“Την ίδια ώρα”, συνεχίζει, ” η Κομισιόν σε έκθεσή της προσδιόριζε το δημοσιονομικό κενό της προσεχούς διετίας στο 2% του ΑΕΠ (3,5 δισ.), θέτοντας εμμέσως ζήτημα λήψης πρόσθετων μέτρων, παρ’ ότι οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου μέχρι και χθες δεν είχαν θέσει στην κυβέρνηση σχετικό αίτημα.Η Κρ. Λαγκάρντ επανέλαβε από τη Ν. Υόρκη ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα μόνο αν το ασφαλιστικό είναι “βιώσιμο”, θέτοντας και αυτή εμμέσως ζήτημα περικοπών στις συντάξεις”.

αυγη