ΛΑΕ: "Η κυβέρνηση κάθεται σούζα"

“Δεν είναι μόνο ότι ο Αλέξης τσίπρας «καταπίνει» τις προσβολές του Σόιμπλε, αλλά ότι «καταπίνει» ολόκληρα μνημόνια” σημειώνει σε σχόλιό της η Λαϊκή Ενότητα.

“Για μια ακόμη φορά το ΔΝΤ και το ευρωπαϊκό κατεστημένο ασκούν ένα μπαράζ εκβιασμών και απαιτούν νέα ακόμη μεγαλύτερη λεηλασία του ελληνικού λαού μέσα από το ασφαλιστικό , την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας ,τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και το σχεδιαζόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Η κυβέρνηση κάθεται σούζα και «καταπίνει» αδιαμαρτύρητα την ειρωνεία και τις προσβολές του Σόιμπλε.Το χειρότερο είναι ότι καταπίνει αδιαμαρτύρητα την πολιτική των μνημονίων.

Φάνηκε ολοκάθαρα και στο Νταβός -από τον Μπάιντεν και την Λαγκάρντ μέχρι τον Σόιμπλε -ότι η διεθνής ολιγαρχία αντιμετωπίζει την κυβέρνηση Τσίπρα σαν το αγκιστρωμένο ψάρι. Αξιοποιεί την αξιολόγηση και τη συζήτηση για το χρέος σαν μοχλούς πίεσης για την εξασφάλιση νέων αντιλαϊκών μέτρων .

Δεν υπάρχει οδός διαφυγής από την κρίση εντός των μνημονίων.Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα.

Η μόνη λύση είναι η κατάργηση των μνημονίων και η επιλογή μιας εναλλακτικής πολιτικής προοδευτικού παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας ,η οποία απαιτεί την έξοδο της χώρας από το ΕΥΡΩ” καταλήγει η ανακοίνωση.