Αντεπίθεση Μαξίμου για «δήθεν» διορισμούς συγγενών του Α. Τσίπρα

Για «δήθεν» διορισμό συγγενικού προσώπου του Αλέξη Τσίπρα στο Δημόσιο κάνει λόγο σε ανακοίνωση Τύπου το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για «ρεκόρ θράσους». «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να προσάψουμε την ίδια κατηγορία στον κ. Μητσοτάκη. Πολύ απλά, διότι, έχοντας εκθρέψει επί δεκαετίες το πελατειακό κράτος, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι το Δημόσιο» τονίζει χαρακτηριστικά το Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως διορίστηκε και δεύτερος Τσίπρας στο Δημόσιο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, κυρία Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη!

Ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Νέος διορισμός - πρόκληση της συζύγου του Γιώργου Τσίπρα

Η νέα υτή υπόθεση, αν είναι πράγματι έτσι, έρχεται σε συνέχεια του διορισμού του συζύγου της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ κ. Καφαντάρη, στη θέση του διευθύνοντος σύμβουλο σε εταιρεία που έχει καταγγελθεί ότι είναι «φάντασμα». Πρόκειται για τη Δημόσια Επίχειρηση Ενεργειακών Επενδύσεων που εποπτεύει τον αγωγό μέσω Ελλάδας – Τουρκίας που πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ.

Πηγές: ethnos.gr, imerisia.gr