Γεροβασίλη: "Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση"

H κυβερνητική πλειοψηφία είναι συμπαγής, η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ισορροπημένη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα πλήρως συνειδητοποιημένη για τις δυσκολίες σημείωσε ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ραδιόφωνο του ALPHA.

Η κυβέρνηση προχωρά με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού και είναι αυτή η κυβέρνηση η οποία μέσα στην τετραετία θα βγάλει την χώρα από την κρίση, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που θέλουν το Μαξίμου να «κάνει μασάζ» στους βουλευτές προκειμένου να ψηφίσουν επώδυνα μέτρα, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι οι συναντήσεις του πρωθυπουργού δεν γίνονται για να πειστούν οι βουλευτές για τον Τσίπρα, αλλά ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι και με πολιτική δράση πολυετή, γνωρίζουν για ποιον λόγο τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός. «Μέσα σε αυτά τα πυκνά πολιτικά γεγονότα οι βουλευτές ανταλλάσσουν απόψεις με τον πρωθυπουργό, όπως είναι υποχρέωση του κάθε πολιτικού αρχηγού να συνομιλεί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Πολλές φωνές στη χώρα μας σε πλήρη ταύτιση με τις ακραία νεοφιλελεύθερες φωνές, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει στη χώρα και τον ελληνικό λαό, δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση και την επιθυμία τους να μην υπάρχει αυτή η κυβέρνηση επιχειρούν να την περιγράψουν ως μια πραγματικότητα», σχολίασε η κ. Γεροβασίλη για όσους ερμηνεύουν με λάθος τρόπο αυτές τις συναντήσεις και για όσους μιλούν για αδύναμη κυβερνητική πλειοψηφία.

«Ακούμε συνεχώς το παραμύθι ότι η κυβέρνηση καταρρέει, ότι οι βουλευτές έχουν πρόβλημα, και πολλά άλλα τα οποία προσπαθούν να αποτυπώσουν ότι η κυβέρνηση αυτή είναι αδύναμη και ότι η κυβέρνηση αυτή σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει. Αυτό είναι μια επιθυμία και ευχή πολλών που προσπαθούν να την αποτυπώσουν ως μια πραγματικότητα. Αυτά όμως δεν ισχύουν. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής, η κυβερνητική πλειοψηφία, η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ισορροπημένη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα πλήρως συνειδητοποιημένη, ποιο πρόγραμμα εφαρμόζει και πόσο κόπο και υποχωρήσεις θα χρειαστεί να κάνουμε, τις οποίες ήδη έχουμε κάνει ξεπερνώντας και τον εαυτό μας γιατί προέχει το μέλλον του ελληνικού λαού. Είμαστε εμείς αυτοί που μέσα στην τετραετία θα βγάλουμε την χώρα από την κρίση και το πρόγραμμα θα τελειώσει» ανέφερε η ίδια.

Πηγή: ΑΠΕ