"Δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ με το 30% των ψήφων"

Ξεκάθαρη απάντηση στους επικριτές του έδωσε σήμερα το πρωί από τον ΣΚΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σημείωσε με νόημα ότι “πήρα μόνος μου το 30% των ψήφων, δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ μπορώ να εκφράσω όλη την παράταξη” και πρόσθεσε ότι η ΝΔ επί των ημερών του θα γίνει μια κεντροδεξιά παράταξη με μία μεταρρυθμιστική στροφή προς το κέντρο, που θα εκφράζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξή του, επισημαίνοντας ότι “είναι μεταρρυθμιστής σαν τον ίδιο και το απέδειξε στην κυβέρνηση Σαμαρά”. Έμμεσο άνοιγμα έκανε και στον Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας ότι “στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τρεις υποψήφιοι μίλησαν για ανάγκη ανανέωσης στη ΝΔ και τώρα έχει απομείνει μόνο ένας και πρέπει να στηριχθεί γιατί η ΝΔ έχει ανάγκη ανανέωσης. Το 60% του κόσμου ζήτησε ανανέωση”.

Αιχμές για τη στήριξη του κ. Μεϊμαράκη από τον Κώστα Καραμανλή, άφησε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας με νόημα ότι εγώ είμαι αυτόφωτος, όποιος ψηφίζει Κυριάκο παίρνει Κυριάκο.