Η ΝΔ είναι το κόμμα της μετριοπάθειας: Ούτε ναι σε όλα, ούτε όχι σε όλα

«Νεοφιλελεύθερο αριστερό που αναζητεί συνενόχους» αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει προσχηματικό διάλογο.

«Ήδη ο άνθρωπος προσπαθεί να μπει στη Σοσιαλδημοκρατία με τον κ. Σούλτς και τον κ. Ολάντ». «Τι νομίζετε, τώρα ότι είναι αριστερός; Εγώ χαίρομαι που ένας πρώην Σταλινιστής, Μαρξιστής μού μιλάει σήμερα για αναπτυξιακά ζητήματα μέσω ιδιωτικοποιήσεων» δήλωσε σκωπτικά ο κ. Μεϊμαράκης, όπως μεταφέρει το skai.gr.

Δήλωσε επίσης ότι «ΝΔ είναι το κόμμα της μετριοπάθειας. Δεν λέμε ούτε ναι σε όλα, ούτε όχι σε όλα. Αυτά ανήκουν στη σφαίρα του λαϊκισμού και της πολιτικής των άκρων» παρατήρησε, επαναλαμβάνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνεί με όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που πιστεύει ότι υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες της και όχι σε υφεσιακά μέτρα που είναι υφεσιακά.

Σε ό,τι αφορά στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ, πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι όταν εκλεγεί πρόεδρος, «θα προχωρήσω σε ανοικτό συνέδριο με μέλη του κόμματος αλλά και φορείς της κοινωνίας.»