Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να ζητά εθνικές εκλογές

“Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με αξιόπιστες εταιρείες που θα υποδείξουν την ημερομηνία”, δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την γαλάζια προεδρία, απέρριψε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας ότι “η Κυβέρνηση ούτε μας θέλει ούτε τη θέλουμε! Εμείς είμαστε αντιπολίτευση” ενώ κληθείς να σχολιάσει τα “ανοίγματα” συναίνεσης από την κυβέρνηση εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας ότι “ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει, υποτίθεται, συναίνεση όμως δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής. Εάν ζητήσει συγνώμη θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα.” και πρόσθεσε ότι” εμείς δεν παρέχουμε μια συναίνεση αλά καρτ όταν συνεχίζεται το πάρτι στο δημόσιο και καταστρέφεται η παιδεία”.

Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν είναι ορατό το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών και σημείωσε ότι η ΝΔ δεν θα πρέπει να ζητά εκλογές, γιατί δεν αντέχει η χώρα και δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει.