Ανεξάρτητος Βουλευτής από σήμερα ο Παναγιώτης Μελάς

“Είπαν αισχρότατα ψέματα σε βάρος μου” δήλωσε ο βουλευτής!

Με επιστολή του στον Πρόεδρο  της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται και εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Την ένταση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου  πυροδότησε το ενδεχόμενο του Παναγιώτη Μελά να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η οριστική απόφαση της ανεξαρτητοποίησης φαίνεται όμως ότι επήλθε  απ’ο μια σειρά καταγγελιών περί χρηματισμού, τις οποίες, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, χαρακτήρισε τη Δευτέρα «αισχρότητες», καταγγέλλοντας παράλληλα τη συνάδελφό του Σταυρούλα Ξουλίδου.

Σε δήλωσή του χαρακτηριστικά αναφέρει «Τα όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού μου, όπως έχω τονίσει, είναι αισχρά, βρώμικα και κακοήθη ψεύδη και φυσικά ο άνθρωπος που αναφέρθηκε ότι έστειλε το σχετικό μήνυμα στην κα Ξουλίδου μέσω Facebook, μου είναι παντελώς άγνωστος. Ουδέποτε τον είχα συναντήσει, ουδέποτε είχα μιλήσει μαζί του»

«Μου δημιουργείται όμως η απορία, γιατί ελέχθησαν αυτά από τη συνάδελφο κα Ξουλίδου σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς προηγουμένως να με έχει ενημερώσει» προσθέτει και αναρωτιέται αν αυτά ελέχθησαν από σκοπιμότητα, επισημαίνοντας ότι «η ίδια η κα Ξουλίδου ανέφερε ότι διαχειρίστηκε το όλο θέμα, σε συνεννόηση με τον κύριο Καμμένο».

Σε ερώτηση που τέθηκε στον πρώην πλέον βουλευτή των ΑΝΕΛ αν θα παρίσταται στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που συνεδριάζει με αντικείμενο τα ζητήματα που ανέκυψαν μετά τις δηλώσει της κ. Ξουλίδου, ως μείζον ζήτημα για το προστασία του κοινοβουλευτικού θεσμού, είπε πως αν του ζητηθεί θα παρίσταται ενώ δεν απέκλεισε να ζητήσει και ο ίδιος την παρουσία του στην Επιτροπή.