Να παραμερίσουν τις προσωπικές επιθέσεις οι τέσσερις υποψήφιοι

Κάλεσμα στους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ να αφήσουν τις εκατέρωθεν προσωπικές επιθέσεις και να ρίξουν τους τόνους απηύθυνε η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ η κ. Μπακογιάννη ζήτησε να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν ακόμα και χειρόγραφα αν χρειαστεί, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο κ. Μεϊμαράκης και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Σαμαράς θα διευκρινίσει τις δηλώσεις που του αποδίδονται για τον νυν πρόεδρο του κόμματος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι αηδία να γίνονται δηλώσεις μέσω κύκλων, ενώ υπογράμμισε ότι για να έχει μέλλον η ΝΔ πρέπει να κυλήσει ομαλά η εκλογή νέου αρχηγού. Επιπλέον άφησε αιχμές για την προηγούμενη ηγεσία του κόμματος, λέγοντας ότι η ΝΔ διαλύθηκε οργανωτικά και πολιτικά την τελευταία πενταετία.

Σχολιάζοντας το εκλογικό φιάσκο η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι ο νεοδημοκράτης νιώθει ταπείνωση και τη χλεύη των αντιπάλων και υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν είναι ούτε ο κ. Παπαμιμίκος ούτε μόνο οι 4 υποψήφιοί της. Αναφερόμενη στους τέσσερις υποψηφίους η κ. Μπακογιάννη παρατήρησε ότι η ΝΔ είναι το σπίτι τους και χωρίς αυτή δεν υπάρχουν, ενώ επανέλαβε την άποψή της ότι θα πρέπει να γίνει συνέδριο.

Πηγή: skai