Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι για την αναβολή των εκλογών

Την παραίτηση όλων των υπευθύνων για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ ζητεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, κρατώντας αποστάσεις από όσα συνέβησαν, παρότι μέλος της ΚΕΦΕ.

“Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη (γιατί δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι αυτού του φιάσκου έχουν το θάρρος να το πράξουν) από τον κόσμο της ΝΔ τους οποίους για ακόμη μια φορά πληγώσαμε” τονίζει σε δήλωσή του στο Facebook, όπως αναφέρει το skai.gr

“Εδώ και καιρό έχω επισημάνει στην ΚΕΦΕ την σωρεία προβλημάτων που διαφαινόταν ( πρακτικά συνεδριάσεων ) αλλά δεν δημιούργησα θέμα για το καλό της παράταξης. Μετά την αποχώρηση μου από την χθεσινή και σημερινή ΚΕΦΕ λόγω του διαφαινόμενου και εν τέλει φιάσκου της διαδικασίας επισημαίνω το εξής: πρέπει άμεσα να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι και να ξεκινήσει από αύριο το πρωί η ανασυγκρότηση της μεγάλης παράταξης γιατί αυτό έχει ανάγκη η πατρίδα” πρόσθεσε ο κ. Ιωαννίδης.

“Η ΚΕΦΕ είχε χωριστεί σε δυο κατά βάση στρατόπεδα, η μισή στήριζε τον ένα υποψήφιο η άλλη μισή τον άλλο… Κατέληξαν σε αυτό το φιάσκο… Δεν ξέρετε ότι ο Παπαμιμίκος στήριζε τον Τζιτζικώστα, ή ο Ιωαννίδης υποστήριζε τον Μεϊμαράκη;” διερωτήθηκε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.